VAPE RECHTEN EN OOK BELEID GEKLARIFICEERD (TRPR / TPD).

In Europa zijn er veel verschillende wetgevingen die belachelijk , en oorzaken veel problemen voor degenen dat wens om produceren groot feesten van vapers. Niet de mogelijkheid te hebben om verkrijgen sponsoring voor een evenement zal zeker aanvullend beperken gewoon hoe u kunt promoten voor de gelegenheid, omdat u zal zeker aanvullend nodig om zorgen dat u niet ontwikkelt problemen met hoe u bent promoten door het te maken lijken op u reclame producten op een manier dat zou zijn verboden zoals in een publicatie . De regeringen beperkingen op reclame en marketing tonen dat zij veronderstellen dat als niemand kan lees over vapen niemand zal kom in het op dezelfde manier dat mensen hebben zijn aangegaan roken .
voorafgaand aan kan het winst een grotere volgende. De beperkingen op grootte evenals productverpakking zijn in hoofdzaak op reclame en marketing zijn gewoon draconisch . Keep Is It Safe to Purchase from Chinese Vaping Distributors? en support jezelf voor de aanpassingen op 20 mei 2017 wanneer de TPD as en TRPR zijn volledig op zijn plaats .

Enjoy With Tastes! Just how to Enliven Your E-Liquid belangrijkste voorschriften met betrekking tot zorgen tot beperkend gratis) vapen zijn de TRPR ( Sigaret evenals Gerelateerde producten Wetten ) evenals TVPD (Tabak Producten Richtlijn ) . Een van de meest verontrustende beperkingen in zowel de TRPR als TPD is de dimensie beperkingen . Het is niet voldoende voor roken sigaret tot duisternis over vapen van de TPD en ook TRPR zijn beperkend de methoden waarin vapen kan worden gepromoot . TPD evenals TRPR eigenlijk het zo gemaakt dat packaging voor products bevattende

About the Author